Nyheter & uppdateringar Simplicedi 2.2

Simplicedi 2.2 innehåller, förutom felkorrigeringar och stabilitetsförbättringar, två nya funktioner. PDF-export av artiklar, samt möjlighet att söka certifikat baserat på innehållande artiklars namn, varumärke och GTIN.

PDF-export av artiklar

Det är nu möjligt att exportera en artikel med dess tillhörande information till PDF. Genom att högerklicka på en valfri artikel, har du nu under menyn ‘Exportera’ två alternativ att exportera din artikel till PDF, som produktblad eller fullständig. Produktblad är en avskalad variant, där endast ifylld data på aktuell artikel exporteras. I framtida versioner kommer produktblad utvecklas och bland annat innehålla produktbild, snyggt strukturerad data, såsom innehåll och näringsförteckning. Fullständig pdf export innehåller samtliga fält på en artikel, oavsett om den innehåller data eller ej. Den innehåller även Term ID och kodvärden för kodlistor. Detta för att förenkla felsökandet av eventuella fel i en artikel.

2019-02-08 13_58_35-Artiklar _ Simplicedi

PDF-export av artiklar är en mycket efterfrågan funktion, vilken vi nu släppt i en första version. I kommande versioner av Simplicedi planerar vi att förbättra export av artiklar, men också göra det möjligt att exportera hela certifikat.

Sök certifikat baserat på artikeldata (namn, varumärke och GTIN)

För att enklare hitta certifikat i översikten, har vi nu gjort det möjligt att söka certifikat baserat på information i tillhörande artiklar. De fält som nu är sökbara på en artikel är namn, varumärke och GTIN.

Releasenoteringar:

  • PDF-export av artiklar
  • Sök certifikat baserat på artikeldata.
  • Bugfixar och justeringar

Om du har några frågor eller funderingar hjälper vi på EDI Solutions dig gärna. Vår support svarar på alla typer av frågor, skicka ett e-post till support@edisolutions.se med din fråga.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s