Nyheter & uppdateringar Simplicedi 2.3

Simplicedi 2.3 innehåller två mindre uppdateringar. Först och främst har Simplicedi nu implementerat version 3.1.8 av GDSN artikelinformationstandard. Vidare har vi även passat på att ändra ordningen på artikelformuläret för att förenkla inmatning av artikeldata.  

GDSN-release 3.1.8

Nyheterna i GS1 GDSN Artikelinformation version 3.1.8, som ni nu hittar i Simplicedi, innehåller bland annat 7st nya fält, och 29st borttagna fält. Mer detaljer kring fält och förändringar hittar ni i nedan dokument:

Click to access andringshistorik_200201_artikelinformation_318se.pdf

Förenklad ordning av artikelformuläret

För att göra det enklare för leverantörer att mata in artikeldata, har vi valt att flytta om ordningen i artikelformuläret. Vi har tagit ut statistik på de fält som används i majoriteten av artiklar i Simplicedi. Dessa fält har, baserat på dess användningsgrad, placerats högre upp eller längre ner i formuläret. Detta för att leverantörer enklare skall hitta de vanligast förekommande fälten. 

Releasenoteringar:

  • GDSN-release 3.1.8
  • Förenklad ordning av artikelformuläret
  • Bugfixar och justeringar

Om du har några frågor eller funderingar hjälper vi på EDI Solutions dig gärna. Vår support svarar på alla typer av frågor, skicka ett e-post till support@edisolutions.se med din fråga.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s